BATMAN / KOZLUK - Bekirhan Ortaokulu

Bekirhan Ortaokulu

Adres
BEKİRHAN BELDESİ ADNAN MENDERES MAH. 302 SK. BEKİRHAN ORTAOKUL A BLOK SİTESİ BEKİRHAN ORTAOKULU A BLOK NO 2/3 İÇ KAPI NO 3 KOZLUK / BATMAN
Vizyon
İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunun: eğitim sistemimizdeki gelişimine özgün olarak; bilgi ve teknoloji kullanımını sağlayıcı, modern planlama ve faaliyetlerle araştırmacı, uygulayıcı, bilimsel anlayışı ve çağdaş eğitim hizmetlerini prensip edinmiş, İnsana saygıyı ön planda tutan, geleceğini bugünden tasarlayan; kaliteyi yükseltmek için eğitim öğretim ve yönetimde yol gösterici olarak nitelikli insanlar yetiştirmektir...
Misyon
Bekirhan Ortaokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Ders Başlama ve Bitiş Saati: 08:30 - 14:50
Ulaşım imkanı İl-İlçe arası çalışan minibüslerle sağlanmaktadır.
Bekirhan Beldesi / Kozluk / BATMAN
İl merkezine 35 Km, İlçe Merkezine 25 Km uzaklıktadır.
Futbol Basketbol Voleybol Atletizm Badminton
TUBİTAK 4006, E TWİNNİNG